haber
SENİ SEVEN ÖLSÜN - 21 Ekim'de Sinemalarda
SENİ SEVEN ÖLSÜN - 21 Ekim'de Sinemalarda - 12.09.2016


Yerli sinemanın sevilen türlerinden romantik-komedi dalına yeni bir film daha ekleniyor! Karadeniz'in kalbinde geçen Seni Seven Ölsün eğlenceli bir aşk hikayesini konu alıyor.

Yerli sinemanın sevilen türlerinden romantik-komedi dalına yeni bir film daha ekleniyor! Karadeniz'in kalbinde geçen Seni Seven Ölsün eğlenceli bir aşk hikayesini konu alıyor.

Unutulmaz ve Beni Böyle Sev dizilerinde yönetmen koltuğuna oturan Cem Tabak'ın ilk uzun metrajlı denemesinde senaryoyu ise Şeyda Delibaşı üstleniyor. Filmin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstlenirken, filmin yapım şirketi ise NTC Medya. Filmin başrollerini Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Hüseyin Avni Danyal ve Durul Bazan üstlenirken, filmin kadrosunda Ruhi Sarı, Hakan Salınmış, Sacide Taşaner, Şamil Kafkas, Nuray Yeşilaraz ve Eylem Tanrıver yer alıyor. Film, bir tılsımın etkisinde olan Karadeniz köyünde geçiyor. Tılsımın etkisiyle yüzyıllardır kavuşamayan aşıkların hüzünlü öyküsüne dur demeye karar veren bir çift, birbirine düşman ailelerin çocukları olsalar da elele veriyorlar.Çekimleri Uzungöl/Trabzon'da tamamlanan film 21 Ekim tarihinde sinemalarımıza uğrayacak.

FRAGMAN


TEASER 1


BUGÜN YAYINLANAN SON TEASER

 


Bu haber 5077 kez okundu
Yönetmenliğini Mustafa Kara'nın üstlendiği "Kalandar Soğuğu" filmi Türkiye'nin Oscar adayı olarak seçildi.
Karadeniz'de onlarca HES ile derelerimiz kururken, canlı yaşamı yok edilirken, madenle cennet bahçeleri talan edilirken...
Yalı Mahallesi'nin isminin eski ismi olan Faroz Mahallesi olarak değiştirilmesiyle ilgili imzalı halk oylaması süreci başladı.
“Kalandaris kulandaris Erkek uşak dişi buzak Ver Allah ver Dolsun bucak”
Gazeteci ve yazar Uğur Biryol'un Kazım Koyuncu'nun aramızdan ayrılışının 10. yılında hazırladığı Kazım'ın Sevdası isimli kitap çalışması ile ilgili imza günü ve söyleşi için Trabzon'a geliyor. Vokal Kitabevi ve Kafe'de Kazım'ı sevenlerle buluşmaya hazırlanan Biryol, bu süreçte kitabın oluşumun sürecini ve Kazım'ı anlatacak... Etkinlik 27 Aralık Pazar günü saat 18.30'da gerçekleştirilecek.
Danıştay, Tema Vakfı tarafından ’Yeşil Yol Projesi’ni de kapsayan Karadeniz Bölgesi’ndeki 6 ilin ’Çevre Düzeni Planı’ için açılan davada ’yürütmeyi durdurma’ kararı verdi.
SAYFA
<<1 - 2 - 3 - 4 - 5>>