haber
SözünüzüTutun TurupÇöpOlmasın
SözünüzüTutun TurupÇöpOlmasın - 16.04.2014

 
Seçim sürecinde yapılmayacağına dair demeçler verilen Araklı'da yapımı planlanan çöp tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan gelen haber herkesi şok etti.

* * *

Hatırlayacağınız üzere denize 500 metre uzaklığındaki çam ormanıyla birlikte Doğu Karadeniz bölgesinin tek ladin ormanının bulunduğu Araklı Turup'ta yapılmak istenen çöp tesisine Araklı halkı tarafından mevcut belediye başkanı Recep Çebi de dahil olmak üzere tüm siyasi partilerin, sivil toplum örgütlerinin ve Araklı halkının katılımıyla gerçekleşen, Vira grubu olarak bizim de destek verdiğimiz büyük bir mitingle karşı çıkılmış, imzalar toplanmıştı.

Geride kalan seçim sürecinde gerek Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, gerekse de Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilçede yaptıkları seçim çalışmalarında her siyasi görüşten Araklı'nın ortak kaygısı olan Turup konusunda Araklılar'a "Turup'ta çöp tesisi yapılmayacak" garantisi verdiler.

Bu garantiye ilk ağızdan, Belediye'nin resmi internet sitesi ve Sn Recep Çebi'nin seçim çalışmalarındaki görüntülerden örnek verelim;

27 Şubat 2014 tarihinde Araklı Belediyesi Resmi İnternet sitesinde çıkan "Başkan Gümrükcüoğlu Araklı turup çöp alanı olmayacak dedi." haberi için linke tıklayınız >> http://www.arakli.bel.tr/baskan-gumrukcuoglu-arakli-turup-cop-alani-olmayacak-dedi.html

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin seçim çalışmaları sırasında "Turup kesinlikle çöp olmayacak, sözümüz söz" dediği Hürriyet mahallesi ziyaretinin videosu >> 


Recep Çebi 30 Mart Öncesi Turup Kesinlikle Çöp... paylaşan: araklihaber

* * *

Seçim öncesi bunlar yaşanırken Recep Çebi'nin yeniden belediye başkanı seçilmesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan gelen "Çöp tesisi inşaatına en kısa sürede başlanacaktır" haberi tüm Araklı halkını şaşkına çevirdi. 

Konuyla ilgili belgeleri Araklı Haber internet sitesi paylaştı. http://www.araklihaber.net/guncel/7305-bakanlik-turupta-insaat-baslayacak-dedi.html

Gelinen süreçte başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin seçim öncesi Araklı halkına vermiş oldukları sözleri bir kez daha hatırlatıyor, tüm Araklılılar ile birlikte sözlerini yerine getirmelerini bekliyoruz.

SözünüzüTutun TurupÇöpOlmasın

VİRA



 


Bu haber 3202 kez okundu
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak VİRA Atkılarının ilk etap ön satışını bugün itibariyle tamamladık.
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak yeni VİRA atkısı için ön satışa başladık.
Kısa süre önce resmi kuruluş işlemlerini tamamladığımız derneğimiz için üyelik alımına başladık.
Başakşehir ile oynayacağımız müsabakada yeni yılın ilk koreografisini gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.
Kulübümüz ne yazık ki son iki dönemdir tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Hem ekonomik hem de sportif açıdan karşı karşıya kaldığımız tablo uzun yıllar boyunca mücadele etmemizi gerektirecek bir noktaya ulaşmış durumda.
3 Temmuz 2011’de başlayan süreçte, söz konusu şike eylemleri tespit ve ispat edilmesine; UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararlarıyla 2011’de şike yapıldığı kesinleşmiş olmasına karşın kulübümüzün hakları teslim edilmemiş, suç cezasız bırakılmıştır.
SAYFA
<<1 - 2 - 3 - 4 - 5>>