haber
VİRA BASKETBOL KOMBİNE ORGANİZASYONU / 50 TL
VİRA BASKETBOL KOMBİNE ORGANİZASYONU / 50 TL - 19.10.2014


Passolig protestomuz nedeniyle futbol maçlarında olmayacağımız sezonda basketbola ağırlık veriyoruz, bu sezon kurduğu kadroyla başarı hedefleyen takımımızı yalnız bırakmıyoruz.

* * *

Takımımızın Hayri Gür'de oynayacağı tüm lig ve Avrupa Kupası maçlarını kapsayan kombine kartlar için organizasyonumuza başlıyor!

KOMBİNE ÜCRETİ YALNIZCA 50 TL!

Normal fiyatı 100 TL olan ve forma hediyesiyle birlikte verilen kombine kartlar için basketbol kulübümüzün yönetimiyle yaptığımız görüşmelerin ardından grubumuzun organizasyonu için 50 TL'lik fiyat belirlenmiştir. Fakat grubumuz aracılığıyla alınacak kombine kartlarda forma hediyesi olmayacaktır.

26 Ekim Pazar günü sahamızda Fenerbahçe Ülker ile oynayacağımız müsabaka öncesinde kombine organizasyonumuzu tamamlamayı planlıyoruz.

Üyelerimiz, sezon boyunca bizimle birlikte olmak isteyen taraftarlarımızı organizasyonumuza ilgi göstermeye, takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.

Grubumuz pota arkasında değil protokol karşısında, Fırtına tribünde yer alacaktır.

Kombine ücretini Trabzon'da Maraş Caddesi, Beşirli dolmuş durakları yanında bulunan Gençler Çarşısı girişindeki Deniz Oyuncak mağazasına teslim edebilir, listeye adınızı yazdırabilirsiniz.

Buraya ulaşamayan üyelerimiz aşağıdaki hesap numaralarına kombine ücretini yatırabilirler.

Hesaba para yatırdıktan sonra yapmanız gereken; info@haydevira.net mail adresine veya 0551 661 84 72 numaralı SMS hattımıza;

Ad-Soyad, ücreti yatırdığınız hesap adı, işlem tarihini ve saatini, yatırılan miktarı, istediğiniz adeti, gönderi için adres ve telefon numaralarınızı ileten belirten bir mail veya SMS göndererek tarafımıza bilgi vermek. (WhatsApp aracılığıyla da bilgi verebilirsiniz.)

HESAP NUMARALARIMIZ

ZİRAAT BANKASI
HESAP SAHİBİ: SERHAT ŞERİT
ŞUBE KODU: 1225
HESAP NO: 6222 3883 5001
IBAN: TR 5300 0100 1225 6222 3883 5001
HESAP NUMARALARIMIZ

GARANTİ BANKASI

HESAP SAHİBİ: MUHAMMET ONUR YAZICI
ŞUBE KODU: 158
HESAP NO: 6632428
IBAN: TR04 0006 2000 1580 0006 632428

Şimdi salonlarda fırtına zamanı!

#HaydeViraSalona

VİRA FORUM | Grubumuzun organizasyonuyla kesin olarak kombine alacak üyelerimiz ve taraftarlarımız listeye isimlerini yazdırabilirler. TIKLA


Bu haber 3803 kez okundu
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak VİRA Atkılarının ilk etap ön satışını bugün itibariyle tamamladık.
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak yeni VİRA atkısı için ön satışa başladık.
Kısa süre önce resmi kuruluş işlemlerini tamamladığımız derneğimiz için üyelik alımına başladık.
Başakşehir ile oynayacağımız müsabakada yeni yılın ilk koreografisini gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.
Kulübümüz ne yazık ki son iki dönemdir tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Hem ekonomik hem de sportif açıdan karşı karşıya kaldığımız tablo uzun yıllar boyunca mücadele etmemizi gerektirecek bir noktaya ulaşmış durumda.
3 Temmuz 2011’de başlayan süreçte, söz konusu şike eylemleri tespit ve ispat edilmesine; UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararlarıyla 2011’de şike yapıldığı kesinleşmiş olmasına karşın kulübümüzün hakları teslim edilmemiş, suç cezasız bırakılmıştır.
SAYFA
<<1 - 2 - 3 - 4 - 5>>