haber
Yarınlara, umutla... Teşekkürler Trabzon!
Yarınlara, umutla... Teşekkürler Trabzon! - 16.09.2014

 
FOTO GALERİ İÇİN TIKLA

Akyazı'da yapımı süren yeni stadyum projesi için Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin aldığı kararın ardından gerçekleştirdiğimiz yürüyüşe katılan, yürüyüş güzergahı boyunca cadde üzerinden, balkonlardan alkışlarıyla destek olan, sosyal medyadaki yorumlarıyla desteğini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı, yerel haber sitelerinin canlı yayınlarla taraftarlarımıza ulaştırdığı, ulusal basının büyük ilgi gösterdiği bu yürüyüşle birlikte, Trabzonspor'un ortak değerimiz olarak kalması adına çok önemli bir yol ayrımı olan bu kararın karşısında durduk. Daha da önemlisi Trabzonspor'un bu karara boyun eğmeyeceğini, bu şehirde hala en önemli değerin Trabzonspor olduğunu tüm ülkeye gösterdik.

Yürüyüş sonrası her ne kadar çok azınlıkta da olsalar, siyaseti Trabzonspor'un önüne tutanların "CHP'li bunlar, MHP'li bunlar, paralel yapının yürüyüşü" şeklinde komik eleştirilerine şahit olsak da, bu iftiralarla uzaktan yakından ilgisi olmayan düşüncelerimiz ve yüreğimizle, daha da önemlisi Trabzonspor'un geleceği, camianın birlikteliği adına ortaya koyduğumuz duruşla vicdanen huzurluyuz.

Gerek yürüyüşe katılanların, gerekse de yürüyüş güzergahında yer alan taraftarlarımızın, çevredeki binalarda balkonları dolduran taraftarlarımızın büyük desteğiyle, Trabzonspor'un hepimizin Trabzonspor'u olarak kalacağını, siyasetin bizi bölmesine izin vermeyeceğimizi bir kez daha haykırmış olduk.

Herkes sussa biz haykırmaya, camianın yüreği, vicdanı olmaya devam edeceğiz.

Yarınlara, umutla...
Can't Stop Vira!

FOTO GALERİ İÇİN TIKLA


Elinizde bulunan yürüyüş fotoğraf ve videolarını info@haydevira.net aracılığıyla bize gönderebilirsiniz.
 


Bu haber 3860 kez okundu
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak VİRA Atkılarının ilk etap ön satışını bugün itibariyle tamamladık.
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak yeni VİRA atkısı için ön satışa başladık.
Kısa süre önce resmi kuruluş işlemlerini tamamladığımız derneğimiz için üyelik alımına başladık.
Başakşehir ile oynayacağımız müsabakada yeni yılın ilk koreografisini gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.
Kulübümüz ne yazık ki son iki dönemdir tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Hem ekonomik hem de sportif açıdan karşı karşıya kaldığımız tablo uzun yıllar boyunca mücadele etmemizi gerektirecek bir noktaya ulaşmış durumda.
3 Temmuz 2011’de başlayan süreçte, söz konusu şike eylemleri tespit ve ispat edilmesine; UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararlarıyla 2011’de şike yapıldığı kesinleşmiş olmasına karşın kulübümüzün hakları teslim edilmemiş, suç cezasız bırakılmıştır.
SAYFA
<<1 - 2 - 3 - 4 - 5>>