�EYTAN ALDI G�T�RD�
Ne yalan s�yleyeyim, sempatik geliyordu bana adam... Zaten T�rkiye'nin en iyi futbolcular�ndan birisiydi, bir de �zerine ge�irdi�i a��r sakatl�klar ve dramatik �ekilde biten futbol hayat�...
''Gol olur'', ''ma� biter'', ''yapt� gol�'', gibi kendine has �slubuyla yeniden girdi sevdam�z futbolun i�ine... Yine sevdim O'nu... Pozisyonlardan �nceki tahminleri, ma� esnas�nda ki analizlerini �ok be�eniyordum. �lk ba�larda ''m�r m�r'' ��kan sesi, ma� yorumlamaya devam ettik�e g�rle�ti, en sonunda T�rkiye'nin en elle tutulur, en �ok izlenen/dinlenen yorumcular�ndan birisi haline geldi. Objektifli�i i�in �atlak sesler ��ksa da ben O'na g�veniyordum, objektif d���nd���n�, tarafs�z yorum yapt���n� savunuyordum. Aykut Kocaman ile birlikte be�endi�im ender Fenerbah�elilerden birisiydi...
3 Temmuz'da birdenbire ortadan kayboldu. Ge�irdi�i sakatl�klarda, ya�ad��� ameliyatlarda bile birden bire ortadan kaybolmam��t� asl�nda... 3 Temmuz 2011 tarihinden itibaren s�rra kadem bast�, ''�EYTAN ald� g�t�rd�'' kendisini...
Birdenbire ortadan kayboldu�u gibi, birdenbire ortaya ��kt� ''Ben avukat m�y�m, savc� m�y�m, niye beni bekliyorsunuz karde�im'' sitemleriyle... Peki dedim, hak verdim. Do�ruydu sonu�ta; avukatta de�ildi, savc� da, hakim de...
Sonra alttan alttan i�lemeye ba�lad�. ''Su� i�leyen �eksin cezas�n�'' safhas�ndan, ''Ergenekon davas�nda bile kendisiyle birlikte cezaevinde yatar�m'' diye Aziz Y�ld�r�m'� i�aret etmekten �ekinmedi. Her ��kan Fenerbah�e aleyhi habere ''yorgan yakt�'', her s�ylenen s�ze cevap vermeye, korumaya kalk��t�. ''Tarafs�z'', ''objektif'' adam, s�zde ''B�y�k Fenerbah�e Mitingi'nde'' Aziz Y�ld�r�m maskelerinin etraf�nda, �n saflarda yer almaktan �ekinmedi. Yan�na arkada�� Aykut Kocaman'� da al�p, ba�bakanlara kadar ��kt�, mevkisini, r�tbesini kimsecikler bilmeden...
S�re� tak�m�n�n, terletti�in forman�n aleyhine i�liyor efendi! 2010-11 sezonunun �ampiyonlu�unu nas�l kazand���n�z� g�rmek i�in avukat, savc�, hakim olmaya gerek kalmad�. �ddianameler, belgeler, tapeler, foto�raflar, video kay�tlar� ortaya d�k�ld� art�k! �imdi herkes hukuk�u, herkes savc�, herkes hakim, herkes avukat! Ama en b�y�k avukat senmi�sin be �eytan! �eytan bu kez ger�ekten kendi avukatl���n� �stlendi! �eytan art�k ''�eytan'�n avukat�'' oldu.
�ike soru�turmas�yla birlikte ba�layan s�re�te objektiflik, tarafs�zl�k maskesi d��enlerden birisi de sen oldun adam! Sen de asl�nda di�erleri gibiymi�sin de futbolu �ok seven ben safm���m! Lakab�n� da, tarafs�zl���n� da, objektifli�ini de al ve git R�dvan Dilmen. Al ve git ki bir ''�eytandan'' daha kurtulsun �lke futbolu. Aykut'u da al, G�ksel'i de, �ansal'� da! Al�n gidin de futbol biraz daha ��ks�n bu �amur deryas�ndan! ''�eytan als�n, g�t�rs�n'' seni R�dvan Dilmen...

Al�nt� ile Cevapla