haber
AÇIKLAMA
AÇIKLAMA - 15.02.2018


3 Temmuz 2011’de başlayan süreçte, söz konusu şike eylemleri tespit ve ispat edilmesine; UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararlarıyla 2011’de şike yapıldığı kesinleşmiş olmasına karşın kulübümüzün hakları teslim edilmemiş, suç cezasız bırakılmıştır.

Siyasetinden ilgili tüm kurumlarına kadar herkes, büyük ve kirli bir birliktelikle suçun üzerini kapatma yoluna gitmiş, milyonlarca Trabzonspor taraftarının yıllar sonra yaşayacağı sevinci el birliğiyle gasp etmişlerdir.

Hal böyleyken, milyonlarca taraftara sahip bu camiayı temsilen bizler süreç boyunca çeşitli eylemlerle, etkinliklerle, açıklamalarla haklılığımızı dile getirmeye, hakkımız olanın verilmesi için sesimizi duyurmaya çalıştık.

Bu eylemlerden birini de bu sezon Hayri Gür Spor Salonu’nde Fenerbahçe ile karşılaştığımız basketbol müsabakasında gerçekleştirdik. Söz konusu müsabakada grubumuz tarafından açılan pankartta “şike” ibaresi yer aldığı için bugün ne yazık ki çok sayıda arkadaşımıza 6222 sayılı kanun kapsamında işlem yapılıyor. Söz konusu işlemler Fenerbahçe kulübü ve avukatlarının büyük baskısı, lobi faaliyetleri sonucu gerçekleşiyor.

Bizler, şike yapılmasının değil, “şike yapıldı” demenin suç olduğu bu kirli düzende sesimizi duyurmak, emeğimizin, alın terimizin karşılığının hırsızlarca gasp edilmesi karşısında susmamak, boyun eğmemek için var gücümüzle mücadeleye devam edecek, bu konuda mağdur olan, işlem yapılan kardeşlerimizin yanında duracağız.

Fakat bizi üzen, haklarımızı almak için gerekli duruşu sergileyemeyen kulübümüzün, bu konuda irade ortaya koyan, çaba sarf eden taraftarlarını da yalnız bırakmasıdır.

Bir tarafta şikecisini, hırsızını, ahlaksızını büyük bir birliktelikle koruyan bir camia, diğer tarafta bırakın çalınan haklarını elde etmek için uğraşmayı, bu konuda çaba sarf edenlere dahi sahip çıkmayan, hatta bir çok kez hain yaftası vuran bir camia…

Trabzonspor taraftarını temsil eden bir oluşum olarak bizim bu kulübü yönetenlerden de, şehrimizi yönetenlerden de, siyasilerden de bir beklentimiz yoktur.

Bizlere, büyük Trabzonspor taraftarının bu konuda yanımızda olması, sesimize ses katması, mücadelemize güç vermesi yetecektir.

Gerçekleştirdiğimiz her organizasyona destek veren, bizlere inanan güvenen büyük Trabzonspor taraftarı inanıyoruz ki bu konuda da duyarsız kalmayacaktır.

Unutmayın,

Biz Trabzonspor'u çok seviyoruz. 



Saygılarımızla

VİRA
 


Bu haber 10687 kez okundu
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak VİRA Atkılarının ilk etap ön satışını bugün itibariyle tamamladık.
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak yeni VİRA atkısı için ön satışa başladık.
Kısa süre önce resmi kuruluş işlemlerini tamamladığımız derneğimiz için üyelik alımına başladık.
Başakşehir ile oynayacağımız müsabakada yeni yılın ilk koreografisini gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.
Kulübümüz ne yazık ki son iki dönemdir tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Hem ekonomik hem de sportif açıdan karşı karşıya kaldığımız tablo uzun yıllar boyunca mücadele etmemizi gerektirecek bir noktaya ulaşmış durumda.
VİRA 8 YAŞINDA!
SAYFA
<<1 - 2 - 3 - 4 - 5>>