haber
Kulübümüze ve Taraftarlarımıza...
Kulübümüze ve Taraftarlarımıza... - 14.10.2016

Kulübümüze ve taraftarlarımıza;

Sizlerin de takip ettiği üzere kulübümüzün Akyazı için sürdürdüğü kombine satışı organizasyonu hakkında kulüp başkanımız Muharrem Usta geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış, ücretlerini sponsorlardan almak kaydıyla taraftar gruplarına, üniversite ve lise öğrencilerine, sivil toplum kuruluşlarına kombine desteği verileceğini belirtmişti.

Bu noktada VİRA'nın duruşu geçmişten bu yana dillendirdiğimiz gibi sabittir. Hiç bir şekilde bu tip bir organizasyonla bilet almayacağımızı, kendi imkanlarımızla yolumuza devam edeceğimizi buradan duyurduğumuz gibi gerekli yerlere de ilettiğimizi paylaşmak isteriz.

VİRA grubu olarak tüm üyelerimizin, bizimle olmak isteyen taraftarlarımızın da kombinelerini kulübümüzün duyurduğu satış noktalarından satın almaya devam etmelerini rica ediyoruz.

Söz konusu organizasyonla ilgili çekincelerimizi ve uyarılarımızı da bugünden paylaşmak isteriz;

Ne yazık ki söz konusu organizasyon ile verilmesi planlanan ücretsiz kombinelerin şehrin bir çok yerinde belli ücretler karşılığı satıldığı haberlerini alıyoruz.

Kulübümüz bu konuya acil olarak müdahale etmeli, bu rantı ortadan kaldırmalıdır.

Taraftarlarımız kendilerinden para talep eden kişileri kulübe ve gerekli merciilere bildirmelidir.

Kombine satışında para toplayabilecek tek kurum Trabzonspor Kulübü'dür.

Söz konusu kombinelerin ilerleyen haftalarda suistimal edilmemesi, para karşılığı aktarılma yapılmaması adına da kesinlikle ve kesinlikle bu kombinelerin devir hakkı olmamalıdır.

Ücreti karşılığında kombinelerini almış, kulübüne katkı için fedakarlık yapmış taraftarlarımızın hakları korunmalı, sezon içi bilet fiyatları toplamı kombine ücretinden düşük olmayacak şekilde planlanmalı, hatta gelecek sezonun kombine satışında öncelikli satış vb promosyonlar bu taraftarlarımız için şimdiden planlanmalıdır.

*

Bugün, bu sezon zor şartlardan geçerken bu şekilde bir yola başvurulmuş olabilir fakat asla ve asla bu yapıya alışkanlık kazandırılmamalıdır. Şehirde her sezon bu yönde bir beklenti oluşmasına izin verilmemelidir. Bu her şeyden önce bu camiaya, Trabzonspor'un büyüklüğüne yakışmaz.

Trabzonspor'un değerlerini, Trabzonspor sevgisini yarınlara taşımak amacıyla "kulüp için fedakarlık" öncelikli duygu olarak korunmalı, bu duyguya zarar verecek projelerden kaçınılmalıdır.

Saygılarımızla.

VİRA


Bu haber 4913 kez okundu
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak VİRA Atkılarının ilk etap ön satışını bugün itibariyle tamamladık.
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak yeni VİRA atkısı için ön satışa başladık.
Kısa süre önce resmi kuruluş işlemlerini tamamladığımız derneğimiz için üyelik alımına başladık.
Başakşehir ile oynayacağımız müsabakada yeni yılın ilk koreografisini gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.
Kulübümüz ne yazık ki son iki dönemdir tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Hem ekonomik hem de sportif açıdan karşı karşıya kaldığımız tablo uzun yıllar boyunca mücadele etmemizi gerektirecek bir noktaya ulaşmış durumda.
3 Temmuz 2011’de başlayan süreçte, söz konusu şike eylemleri tespit ve ispat edilmesine; UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararlarıyla 2011’de şike yapıldığı kesinleşmiş olmasına karşın kulübümüzün hakları teslim edilmemiş, suç cezasız bırakılmıştır.
SAYFA
<<1 - 2 - 3 - 4 - 5>>