haber
VİRA / Özel Haber / Yusuf Yazıcı'dan açıklama
VİRA / Özel Haber / Yusuf Yazıcı'dan açıklama - 07.09.2017

 
Yerel bir gazetede genç yıldızımız Yusuf Yazıcı'nın LÖSEV'e yardım yaptığı haberi yer almış, LÖSEV Başkanı Üstün Ezer de bu haberi alıntılayarak pek de hoş olmayan bir uslüpla bu şekilde bir yardımın LÖSEV'e ulaşmadığını belirtmişti.

Konuyla ilgili ulaştığımız Yusuf Yazıcı;

"Konudan üzülerek henüz haberdar oldum. Öncelikle, Turkcell reklamından ücret aldığım, bu ücreti de LÖSEV'e bağışladığım şeklinde çıkan haberin doğru olmadığını belirtmek isterim.

Daha önce bu tür dernek ve kuruluşlara elimden geldiğince yapmış olduğum yardımlar göz önünde bulundurularak kurgulandığını düşündüğüm, tasvip etmediğim bu haber için üzgünüm.

Bu tür haberlerle gündeme gelmeyi de, Lösemili kardeşlerimin üzerinden reklam yapma gafletine düşmeyi de aklımın ucuna dahi getirmem.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da iyi bir sporcudan önce iyi bir insan olmak, temsil ettiğim aileme, formama, yöreme yakışır bir duruşla spor hayatımı sürdürmek için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim.

Umarım LÖSEV aracılığıyla tedavi gören kardeşlerimin yarınlara umutla bakabilmesine ben de bundan sonra katkı sağlayabilirim" açıklamalarında bulundu.

Her ne kadar bu konuyu haberleştirmemizi isteseme de biz kendisinin affına sığınarak paylaşmak istedik. Yaşanan tartışmalara ve adının bu şekilde bir konuyla gündeme gelmesine oldukça üzülen oyuncumuz bugün LÖSEV'e de bir miktar bağışta bulunarak bizleri ayrıca gururlandırdı.

Her anlamda örnek bir sporcu olarak yoluna devam eden Yusuf'u tebrik ediyor, başarılarının ve bu yürekli duruşunun devamını diliyoruz.

VİRA


Bu haber 9271 kez okundu
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak VİRA Atkılarının ilk etap ön satışını bugün itibariyle tamamladık.
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak yeni VİRA atkısı için ön satışa başladık.
Kısa süre önce resmi kuruluş işlemlerini tamamladığımız derneğimiz için üyelik alımına başladık.
Başakşehir ile oynayacağımız müsabakada yeni yılın ilk koreografisini gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.
Kulübümüz ne yazık ki son iki dönemdir tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Hem ekonomik hem de sportif açıdan karşı karşıya kaldığımız tablo uzun yıllar boyunca mücadele etmemizi gerektirecek bir noktaya ulaşmış durumda.
3 Temmuz 2011’de başlayan süreçte, söz konusu şike eylemleri tespit ve ispat edilmesine; UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararlarıyla 2011’de şike yapıldığı kesinleşmiş olmasına karşın kulübümüzün hakları teslim edilmemiş, suç cezasız bırakılmıştır.
SAYFA
<<1 - 2 - 3 - 4 - 5>>